Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Workshop

Hoe werkt het

Wilt u samen met een aantal vriendinnen, als personeelsactiviteit, als activiteit voor een vrijgezellenavond, kinderfeestje of gewoon voor de gezelligheid een paar uurtjes lekker met kralen aan de gang, dan is een workshop een leuke idee.

Voor de hand liggend zijn natuurlijk sieraden, maar ook minder voor de hand liggende opties behoren tot de mogelijkheden; van het pimpen van teenslippers tot beadembroidery en chainmail.

Ik help u graag op weg. Misschien is dit voor u ook een nieuwe leuke hobby, waar u evenveel plezier aan gaat beleven als ik.

Workshops worden zowel op mijn locatie als bij u thuis (inclusief hapje en drankje) georganiseerd maar ook bij u thuis. Datum wordt in overleg vastgesteld. 

Workshops Beadembroidery

In de workshop Beadembroidery gaat u borduren met kraaltjes. Tijdens de workshop maken we een hanger, dat leert u de basistechniek. Ik neem alle stappen samen met u door en doe deze voor.

U krijgt ook handige tips over de te gebruiken materialen en technieken, uiteraard krijgt u ook een tutorial, zodat, mocht de hanger niet klaar zijn, u deze thuis toch af kunt maken.

Ook na de workshop mag u mij bij vragen altijd mailen zodat ik u verder kan helpen. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur. De workshop wordt op locatie bij u gegeven of bij mij.

Neemt u gerust contact op om een afspraak te maken en uw wensen te bespreken.

Kosten workshop Bead Embroidery

  • € 65,- per persoon, (maximaal 4 personen).
  • inclusief standaardpakketje materiaal
  • inclusief een uitgebreide tutorial.
  • inclusief koffie of thee met iets lekkers (indien op mijn locatie)
  • exclusief reiskosten (€ 0,40 per km) op uw locatie.
  • extra (hele) uren kosten € 15, - p.p. per uur en kunnen van te voren worden geboekt, mits de workshop overdag wordt gegeven. In de avonduren is geen verlenging mogelijk.

Formulier

Geef uw gewenste kleur op
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank u! Je bericht is succesvol verzonden.